Jak je na našich stránkách zvykem, rádi zde představujeme malíře, kteří se zabývají kresbou, grafikou, či malbou zvláště automobilů. Dnes vám představíme díla mladého malíře Romana Sedláka, který se hlavně specializuje na malbu olejem na plátně a v oblibě má italská auta.

La Dolce Vita

V galerii Ars Diva ve Pštrosové 2 na Praze 1 naleznete výstavu Romana Sedláka „La Dolce Vita“. Zájemci ji mohou navštívit do 15.listopadu, a je otevřeno Po-Pá 13-18 hodin. 

Malíř ve svých dílech zachycuje nejen automobily v akci, ale zvláště nás zaujaly namalované jen části, detaily historických vozů. Ať je to Ferrari, Lamborghini, nebo žena v mokrém Citroenu D, kde jsou úžasně vyvedené kapky po dešti.

Embéčko pro SKODAHOME.cz 

Malby od Romana Sedláka nás zaujaly natolik, že jsme si od něho nechali namalovat naše historické vozidlo ŠKODA 1000 MBT z roku 1968. Z našeho pohledu ho ztvárnil zcela autenticky, jako všechna svá díla.

Více vám napoví naše galerie a pokud si uděláte malou procházku po Praze, nezapomeňte navštívit malou galerii Ars Vita nedaleko od Mánesa.